Olic gjorde arbejdet færdigt for Bayern

Med to scoringer sikrede Ivica Olic Bayern München klubbens anden 2-0-sejr over Marseille i Champions League.

Bayern München vandt den første kvartfinale med 2-0 over Marseille i Frankrig, og dermed var der ikke mange, der troede på, at Marseille kunne stille noget op i returkampen på Allianz Arena. Det gjorde Bayern tilsyneladende heller ikke selv.

Tyskerne valgte nemlig at stille med et noget reservespækket mandskab - blandt andre Arjen Robben og topscorer Mario Gomez startede på bænken. Det gav plads til Ivica Olic i startopstillingen, og det viste sig som en rigtig god beslutning.

Kroaten - der formentlig spiller i Wolfsburg næste sæson - scorede nemlig begge Bayern München-mål i returopgøret, der ligesom den første kamp blev vundet 2-0 af det tyske mandskab.

Begge Ivica Olic-scoringer faldt i 1. halvleg. Efter 13 minutter var den lynhurtige kroat på pletten første gang, da han gjorde det til 1-0, og med otte minutter til pausen lykkedes det også Olic at fordoble føringen og bringe Bayern München foran 4-0 i det samlede regnskab.

Det forblev også stillingen i de sidste 45 minutter, og dermed er Bayern München klar til at møde Real Madrid i semifinalen i Champions League. Fortsat, at Real Madrid gør arbejdet færdigt på hjemmebane mod APOEL Nicosia i morgen aften. Men mon ikke det lader sig gøre.