Sviatchenko med på bænken i godt Celtic-udgangspunkt

Celtic sikrede med en 5-2-sejr over H. Beer Sheva et flot udgangspunkt forud for returkampen i Israel næste uge.

Der var mål og underholdning for alle pengene, da Celtic på hjemmebane sikrede en 4-2-sejr mod israelske H. Beer Sheva i onsdagens Champions League playoff-kamp.

Tom Rogic og to gange Leigh Griffiths stod for kampens første tre kasser, der sikrede at skotterne kunne gå til pause med en komfortabel 3-0-føring.

To hurtige mål i anden halvleg gjorde dog opgaven for Brendan Rodgers' mandskab, der var uden Erik Sviatchenko, hvem sad på bænken, væsentligt sværere. Nu havde israelerne nemlig to udebanemål. Heldigvis for de grønhvid-stribede scorede Moussa Dembele til 4-2 og efterfølgende Scott Brown til 5-2, og således har de et ganske fint udgangspunkt forud for returkampen næste uge.

Andetsteds vandt Legia Warszawa med 2-0 på udebane  over irske Dundalk.