Wolfsburg tæt på at smide 3-0-føring

Wolfsburg var foran 3-0 og havde Lasse Nielsen og Gent helt nede i sækken, men tyskerne fik ikke snøret den, og derfor er der stadig spænding inden returkampen.

Man skal som bekendt aldrig sælge skindet, før bjørnen er skudt, men Wolfsburg kan godt så småt begynde at se sig om efter potentielle købere. Onsdag blev bjørnen nemlig så godt som aflivet, da tyskerne mødte Gent på udebane i den første Champions League-ottendedelsfinale.

Alligevel må tyskerne stå med en blandet smag i munden efter sejren på 3-2 i Belgien. Med ti minutter tilbage førte Wolfsburg nemlig 3-0 og var på vej mod et endnu bedre udgangspunkt, end de endte med at få med sig til Tyskland.

Lasse Nielsen startede inde for Gent, og han blev overløbet i forbindelse med scoringen til 1-0, hvor Julian Draxler spillede et-to med Vierinha, inden han sendte første halvlegs eneste scoring i kassen.

Ti minutter inde i anden halvleg var Julian Draxler på pletten igen, da han scorede sit andet mål i kampen til 2-0, og Max Kruse bragte yderligere smil på Wolfsburg-læberne med målet til 3-0 efter en time.

Dermed lignede Gent et mandskab, der var spillet skakmat, men håbet fik lov at blomstre takket være en flot slutspurt. Med ti minutter tilbage reducerede Sven Kums til 1-3, og i slutminutterne blev det også 2-3 ved Kalifa Coulibaly. Det betyder, at belgierne kan tillade sig at drømme inden returkampen 8. marts, men pladsen i kvartfinalen ligger stadig lunt i svinget til Wolfsburg.

Nicklas Bendtner var helt ude af Wolfsburgs trup.