Bedst og værst: Nørgaard stråler igen som 6'er i Brøndby-drama

Brøndby IF - Hibernian 0-1 (5-3 i straffesparkskonkurrence) (0-0)
0-1 David Gray (63.)

Kampens bedste:

Brøndby IF:

Christian Nørgaard - i stor konkurrence med Andrew Hjulsager. Midtbanespilleren har fået en dirigerende rolle og ser allerede ud som en profil i Brøndbys nye system. Nørgaard, der spiller som 6’eren, var mod Hibernian altid god og rolig på bolden og styrede Brøndby-opspillet. Og så var han også selv farlig på et par skud udefra og scorede også i straffesparkskonkurrencen.

Hibernian:

Ross Laidlaw. Målmanden havde flere gode redninger på langskud og frispark og kom aldrig i problemer. Desuden var han også sikker i sine indgreb på hjørnespark. Anføren David Gray var også en mulighed at vælge som Hibernians bedste, for han scorede målet til 1-0, men blev dog udskiftet efter 77 minutter.

Kampens værste:

Grant Holt fra Hibernian. Han er selvfølgelig blevet 35 år den tidligere Norwich-bomber, men der var ikke meget Premier League-niveau over ham mod Brøndby. Den tætte angriber så tung ud og blev adskillige gange dømt offside. For Brøndby var venstre backen Sven Crone dårligste mand. Crone virkede nervøs og havde især i kampens indledning mange fejlafleveringer, men han spillede sig dog bedre med undervejs i kampen og var faktisk tæt på at udligne til 1-1 med et langskud efter 70 minutter og derfor falder valget på Holt fra Hibernian som 'kampens værste'.

Kampens detalje:

Omkring 1.000 medrejste fans havde Hibernian med på Brøndby Stadion, og man kunne ikke andet end beundre den passion, som de skotske tilskuere klædt i grønt udstrålede. De formåede ikke at skråle højere end Brøndbys fans på Sydsiden, men gav dem kamp til stregen, blandt andet med deres udgave af det islandske 'HUH'-råb fra sommerens EM-slutrunde. Ved Hibernians scoring stormede halvdelen af skotternes fans ned mod mål for at hylde sine spillerne, og efterfølgende var de svære at lukke munden på, selvom Johan Larsson prøvede ved sin scoring i straffesparkskonkurrencen, hvor han gestikulerede til skotterne, at han ikke kunne høre dem.