FCK får endnu en uafgjort i voldsom tåge

FC Københavns kamp mod Zlin måtte stoppes i 20 minutter, men den blev færdigspillet og endte uafgjort 1-1.

Indtil i dag havde FC København kun spillet uafgjort 0-0 i gruppespillet i Europa League, men da de i dag mødte Zlin på udebane, fik de scoret deres første mål, hvilket gav et uafgjort resultat.

FC København startede svagt defensivt og gav halvstore chancer væk, men til gengæld kom de også selv til muligheder. Peter Ankersen kom ind i feltet, men der kom aldrig en afslutning på det flade indlæg.

Bare 11 minutter inde i kampen gik det dog galt for FC København, da Dame Diop kom først på et indlæg, hvor Stephan Andersen blev fuldstændig snydt, så han ingen chance havde for at redde bolden.

Otte minutter senere var FC København på bolden i næsten et minut, og det så ud til at løbe ud i sandet, men så tog Uros Matic sagen i egen hånd, driblede ind i feltet og afleverede til Peter Ankersen, der resolut bragte danskerne tilbage i kampen.

Derefter faldt der lidt ro på kampen, men i anden halvleg begyndte Zlin at satse mere entydigt offensivt. Ti minutter inde i anden halvleg var et hovedstød lige ved at gå ind og bringe Zlin foran, men den gik lige forbi mål.

Efter 70 minutter væltede der en tung dyne af tåge over, og det gjorde, at dommeren måtte indstille kampen midlertidigt. Senere blev den genoptaget med 21 tillægsminutter.

Vejret gav naturligvis særdeles uskønt spil med en masse frispark, men det var Zlin, som dominerede. Københavnerne fik kæmpet sig tilbage og spillede nogle af de bedste minutter, men det forblev lige ved og næsten. Derfor endte kampen 1-1.

I gruppens anden kamp spillede Sherrif og Lokomotiv Moska ligeledes uafgjort 1-1.