Succes for Neville: Valencia storsejrede 6-0 i Europa League

Kriseramte Valencia er så godt som videre fra 1/16-finalerne i Europa League efter storsejren over Rapid Wien.

Den fyringstruede Valencia-træner, Gary Neville, hentede forleden sin første La Liga-sejr i tiende forsøg, og her til aften var der igen en tiltrængt sejr til spanierne.

Valencia spillede forrygende og storsejrede med hele 6-0 over Rapid Wien i 1/16-finalerne i Europa League.

Fem af målene blev endda lavet i første halvleg.

Santi Mina gav Valencia en drømmestart, da han bragte klubben foran 1-0 efter blot fire minutter. Seks minutter senere fordoblede Daniel Parejo føringen på Minas oplæg.

Og Mina stoppede ikke her.

I det 25. minut scorede han for anden gang i kampen til 3-0, inden han lavede to assists indenfor de næste ti minutter. Først assisterede Mina Alvaro Negredo efter 29 minutter, og seks minutter senere stod han også for oplægget til Andres Gomes' scoring til 5-0.

Efter de første 45 målrige minutter blev der kun scoret en enkelt gang til i anden halvleg, hvilket var i slutminutterne, hvor Rodrigo nettede til 6-0.

Med storsejren er Valencia så godt som videre i turneringen.

Andetsteds vandt Bayer Leverkusen 1-0 på udebane mod Sporting Lissabon. Karim Bellarabi stod for tyskernes eneste scoring.