Ankergren så uafgjort fra bænken

Danske Casper Ankergren så til udefra, da Brighton fik uafgjort på udebane.

Den danske målmand Casper Ankergren får ikke meget spilletid i Brighton. I dag spillede klubben 1-1 på udebane mod Blackburn, og den tidligere Brøndby-målmand måtte igen-igen, fristes man til at sige, se til fra bænken.

1-0-målet blev scoret af Blackburns Jordan Rhodes på et straffespark i første halvlegs tillægstid. I anden halvlegs tillægstid var det så Brightons tur til at score i overtiden, da Lopez udlignede til 1-1 på et straffespark.

Med resultatet er Blackburn nummer 14, mens Brighton er nummer syv og har nu seks point ned til Blackburn.

For Casper Ankergren var det endnu en dag på kontoret, om man vil. Den danske målmand har kun stået éngange for Brighton i denne sæson. Det var hjemme mod Newcastle i tredje runde af FA Cuppen. Her lukkede 33-årige Ankergren ikke mål ind.