Argentina sender Colombia ud i drama

Colombia lykkedes med at holde stand i Copa America-kvartfinalen mod Argentina, men måtte opgive avancement efter straffesparkskonkurrence.

Der var lagt op til et brag af de helt store, da Argentina og Colombia bragede sammen ved Copa America, Her var argentinerne nævnt som favoritter, og selvom man dominerede spillet i store dele af opgøret, blev Carlos Tevez først den helt store helt efter straffesparkskonkurrence.

Første halvleg blev et langt powerplay fra Argentina, der pressede på for alvor. Kun utrolige redninger fra Arsenal-keeper David Ospina holdt Colombia inde i varmen, og efter 26 minutters spil leverede han kampens aktion. Sergio Aguero måtte se sit forsøg fra tæt hold reddet med fødderne af Ospina, der på magisk vis fik sendt Messi´s retur udenom stolpen.

Argentina dominerede dog frem mod pausen, og Colombia var heldige med cifrene 0-0, da turen gik i omklædningsrummet.

Anden halvleg blev en mere jævnbyrdig affære. Colombia turde mere, og havde mere tid på bolden, uden at det dog for alvor blev farligt. Kun en enkelt redning måtte Argentina-keeper Sergio Romero diske op med, inden kampen gik i forlænget spilletid. Denne kastede heller ikke scoringer af sig.

Straffesparkskonkurrencen var tæt på at blive rigtig dyr for Argentina. Både Marcos Rojo og Lucas Biglia misbrugte fra 11 meter, men keeper Sergio Romero strålede voldsomt. Med stillingen 4-4 havde Carlos Tevez den afgørende mulighed, og her svigtede argentineren ikke. Med en træffer sendte angriberen Argentina i semifinalerne ved Copa America.