FC Vestsjælland sikkert videre i DBU Pokalen

FC Vestsjælland havde ikke problemer med at spille sig videre i DBU Pokalen mod HB Køge.

FC Vestsjælland er i problemer i Superligaen, mens HB Køge er i krise i Nordic Bet Ligaen. Med det udgangspunkt skulle de to hold søndag dyste om videre avancement i DBU Pokalen, og det kom Superligaholdet med en 0-3 sejr bedst fra.

FC Vestsjælland åbnede bedst mod et HB Køge-mandskab, der ikke for alvor var farlige. Efter bare seks minutters spil kunne gæsterne da også juble, da Michael Christensen pandede et præcist hjørnespark i netmaskerne.

Hos HB Køge var Brandao og Bruninho bedste indslag i første halvleg, hvor man dog ikke spillede sig frem til åbne tilbud. Det gjorde FC Vestsjælland til gengæld, og kort før den halve time kunne man glæde sig på ny. Jean Claude Bozga kom højest på et hjørnespark, og bragte gæsterne på 0-2. Målet blev dog scoret med hånden, og burde derfor have været underkendt.

Nede med to kom pausen på et godt tidspunkt for begge hold.

Efter pausen kom HB Køge bedre med, men havde fortsat svært ved at ramme målet. Nikolaj Hansen fik en stor chance med ti minutter igen, da han bragede bolden over mål fra tæt hold. På det efterfølgende angreb gik det dog galt for værterne.

FC Vestsjælland slog kontra, og alene med målmanden sikrede Peter Nymann køligt sejren på 0-3. Nikolaj Hansen var tæt på at reducere i de døende minutter, men det trængte Nordic Bet Liga-mandskab fik ikke nettet til at blafre søndag.