Hobro straffesparker Vejle ud i pokalmørket

Efter 120 målløse minutter måtte der straffespark til i pokalkampen mellem Vejle og Hobro.

Der måtte 120 minutter plus straffesparkskonkurrence til, før onsdagens pokalopgør mellem Vejle Boldklub og Hobro IK havde fundet sin afgørelse, og da det hele var forbi, var det spillerne fra Hobro, der kunne række armene i vejret og juble.

De første 120 minutter bød på chancer i begge ender, men ind ville bolden ikke, og derfor skulle det hele afgøres fra 11 meter.

Her lagde Göckan Kaya ud med at score for Hobro, inden Martin Svensson udlignede for Vejle med en fræk ”Panenka”. Rasmus Lynge Christensen var også sikker, men det var Jacob Dehn Andersen ikke, da han misbrugte Vejles andet spark.

Det gav Hobro overhånden, men Morten Beck Andersen afsluttede over mål, og da Thomas Mikkelsen efterfølgende var sikkerheden selv for Vejle, var de to hold lige vidt.

Thomas Hansen gjorde det til 3-2 for Hobro, og da Alexander Nybo dernæst pillede Simon Nagel, kunne Kasper Povlsen sparke Hobro videre i pokalen med en scoring. Det gjorde den tidligere AGF'er i sikker stil, og dermed er det Superliga-holdet fra Hobro, der er med i bowlen, når der trækkes lod til næste runde.