Yamal yngste La Liga-målscorer i Barca-comeback

FC Barcelona var bagud med 0-2 mod Granada, men det lykkedes til sidst at få reddet det ene point.

FC Barcelona tabte søndag vigtige point i jagten på det spanske mesterskab.

På udebane måtte de regerende mestre nøjes med 2-2 mod Granada fra bunden af La Liga.

Værterne bragte sig foran med 2-0 på to scoringer fra Bryan Zaragoza, der allerede efter 17 sekunder fik bolden over stregen.

Zaragoza fik Granadas ellevilde fans til at drømme om holdets kun anden ligasejr i sæsonen, da angriberen efter en halv time fordoblede føringen.

Barcelona, der var uden den skadede angriber Robert Lewandowski, fik slidt sig tilbage i opgøret og var til sidst tæt på at tage sejren.

Gæsternes blot 16-årige Lamine Yamal blev alletiders yngste målscorer i La Liga, da han umiddelbart før pausen fik reduceret til 1-2.

I anden halvleg intensiverede Barcelona presset på Granada. Tre minutter før slutfløjt kunne Granada-defensiven ikke længere holde stand, og Sergi Roberto fik udlignet til 2-2.

I en hæsblæsende afslutning brændte det på i begge ender. Granadas dobbelte målskytte Bryan Zaragoza sendte bolden på stolpen, mens Barcelona fik annulleret et mål for offside.
Den danske landsholdsspiller Andreas Christensen var med i hele kampen i Barcelonas midterforsvar.

Barcelona indtager tredjepladsen i La Liga med 21 point efter ni spillerunder. Førerholdet Real Madrid har 24 point, mens Girona følger lige efter med 22 point.