Karakterer: Durmisi lyspunkt blandt tamme danskere

Riza Durmisi var bedste dansker i endnu en tam præstation af det danske landshold.

Tipsbladet.dk i Telia Parken

Kasper Schmeichel - 2 bolde
Så ikke alt for godt ud, da Olivier Giroud bragte Frankrig på 1-0, og det var bestemt ikke en kamp, han vil se tilbage på med et smil på læben. Fik gjort lidt af skaden god igen i anden halvleg med et par udmærkede redninger. Skal virkelig arbejde med sine udspark.

Lars Jacobsen - 3 bolde
Blev godt og grundigt tørret i starten af kampen, men spillede sig stille og roligt op. Havde så meget at se til defensivt, at der ikke blev plads til offensive overlap. Lille 3-tal.

Simon Kjær - 3 bolde
Var fremragende mod Portugal, og det niveau ramte han ikke mod Frankrig. Som sædvanlig god i duellerne, men blev overløbet et par gange af raketten Anthony Martial. Udskiftet efter 73 minutter.

Daniel Agger - 3 bolde
En Daniel Agger et stykke fra sit bedste. Havde et par gode indgreb og dirigerede hele tiden med sine holdkammerater, men det blev ikke mere end middelmådigt fra anføreren. Udskiftet efter 85 minutter.

Riza Durmisi - 4 bolde
Der er afgjort krummer i Brøndby-backen, og han har en attitude, der overstråler mange af sine holdkammeraters. Kom i vejen for en del franske angreb, men han mangler stadig noget for at blive en back i international klasse.

Jakob Poulsen - 2 bolde
Ringe kamp af FCM-profilen. Virkede klart overmatchet, og end  ikke hans dødbolde fungerede. Var også hæmmet af, at der var for lidt bevægelse hos spillerne foran ham. Udskiftet i pausen.

William Kvist - 2 bolde
Efter en halv time slog Kvist en diagonalaflevering til Riza Durmisi, som var cirka to meter for høj. Det rammede hans præstation meget godt ind. Det er efterhånden sjældent, han gør landsholdet bedre.

Michael Krohn-Dehli - 3 bolde
En kamp på det jævne af midtbanemanden. Venstre forsvarsside fungerede en del bedre end højre, og det skyldtes blandt andet, at Krohn-Dehli var god til at støtte Durmisi. Havde ikke mange offensive aktioner. Udskiftet efter 55 minutter

Martin Braithwaite - 2 bolde
Havde noget vildskab over sig, men fik ikke omsat det til godt spil. Kom klart til kort mod de fysisk stærke franskmænd. Udskiftet efter 69 minutter.

Christian Eriksen - 3 bolde
Man er næsten blevet træt af at sige, at Christian Eriksen er dårlig på landsholdet. Men Christian Eriksen er dårlig på landsholdet. I hvert fald sammenlignet med, hvor god han er i Tottenham. Han var dog knap så dårlig denne søndag. Havde et par vellykkede aktioner og opspil. Udskiftet efter 60 minutter.

Nicklas Bendtner - 3 bolde
En af de bedre danskere. Præsterede ikke at komme frem til chancer, som en angriber helst skal, men han var en god opspilsstation og skilte sig fornuftigt af med bolden. Løb og kæmpede fint.

Indskiftere:

Pierre-Emile Højbjerg - 3 bolde
Indskiftet fra anden halvlegs start. Kom med en aggressiv indstilling og var bedre end mod Portugal i torsdags. Havde dog også en del fejlafleveringer og skal hæve sit niveau.

Nicolai Jørgensen - 3 bolde
Indskiftet efter 55 minutter. Lavede en lækker frispilning til Yussuf Poulsen, som burde have ført til scoring. Udmærket indhop.

Yussuf Poulsen - 3 bolde
Indskiftet efter 60 minutter. Brændte en kæmpe chance, men fik ellers ikke sat noget aftryk på kampen.