Lyon og Monaco videre i pokalen - Lille røg ud til hold fra fjerdebedste række
Ligue 1

Både Lyon og Monaco gik videre til pokalkvartfinalerne i Coupe de France. Lille røg skuffende ud til Trelissac fra den fjerdebedste række.

I Frankrig spilles der, ligesom i det meste af resten af Europa, pokalfodbold. Flere Ligue 1-mandskaber var derfor i aktion mod mindre klubber, og det gik ikke helt problemfrit.

Kun Lyon slap direkte videre til kvartfinalerne, da de vandt 2-0 ude over Chambly. To mål på tre minutter efter cirka 20 minutters spil afgjorde kampen til favoritternes fordel.

Knap så elegant gjorde Monaco det mod den tidligere danskerklub Evian. Ligue 1-nedrykkerne holdt Monaco til 1-1 i den ordinære spilletid, men i den forlængede gjorde Monaco det af med Evian, da de med et mål i hvert periode sikrede sig avancement med en 3-1-sejr.

Avancement blev det ikke til for Lille, der ude skuffende måtte se sig slået af Trelissac, der til daglig spiller i den fjerdebedste franske række. Her slog hjemmeholdet Ligue 1-mandskabet med 4-2 i straffesparkskonkurrencen, efter kampen var sluttet 1-1.