Zlatan sikrede PSG årets første titel
Ligue 1

Paris Saint-Germain vandt i går den franske ligacup efter en 4-0-sejr over Bastia, blandt andet på to mål af Zlatan Ibrahimovic. Holdet kan stadig vinde tre trofæer yderligere.

Årets første titel er i hus for Paris Saint-Germain. Rigmandsklubben vandt i går aftes den franske Ligacup med 4-0 over Bastia, efter Zlatan Ibrahimovic scorede to mål i første halvleg.

Den første scoring faldt allerede efter  21 minutter fra ellevemeterpletten. Den tidligere Arsenal-spiller Sebastien Squillaci begik et klodset straffespark og blev udvist, hvorfor PSG kunne spille 70 minutter i overtal.

Det udnyttede holdet til at score yderligere tre gange. Først var Ibrahimovic igen manden i centrum, da han kort før pausen fordoblede føringen. I anden halvleg ville Edinson Cavani også lege med og scorede to gange; i det 80. minut og i overtiden.

Med sejren i Coupe de la Ligue har PSG fortsat muligheden for at hente fire trofæer i denne sæson. Holdet fører pt. Ligue 1 med ét point ned til Lyon, mens man er i kvartfinalen i Champions League og finalen i den franske pokalturnering. Her venter henholdsvis FC Barcelona og Auxerre.