Arsenal snublede mod West Bromwich

London-klubben mistede dyrebare point i guldjagten, da Arsenal tabte 1-2 på udebane mod West Bromwich.

Det var ikke kun spanske Santi Cazorla, der snublede, da han brændte et straffespark i kampens sidste fase.

Hele Arsenal-holdet gjorde det.

London-klubben, der i denne sæson jagter Prermier League-titlen, tabte med 1-2 på udebane mod West Bromwich.

Arsenal kom ellers foran 1-0 efter 28 minutter, da assist-kongen Mesut Özil sendte et giftigt frispark ind midt i feltet, hvor franske Olivier Giroud dukkede op og headede kuglen ind i kassen.

Det var også efter et frispark, at West Bromwichs udligning kom i det 35. minut, hvor hjemmeholdets James Morrison fik dirigeret bolden over i det lange hjørne.

Men West Bromwich stoppede ikke her.

Få minutter senere kom man foran 2-1, da Arsenals spanier Mikel Arteta uheldigt ramte et indlæg tæt under mål, hvilket snød Petr Cech i Arsenal-målet. Arteta blev noteret for et selvmål.

Meget lidt gik Arsenals vej i opgøret. Små ti minutter før slutfløjtet fik Arsenals Alexis Sanchez tilkæmpet sig et straffespark. Men Cazorla gled fra 11-meter-pletten og sparkede bolden langt over mål.

Dermed mistede Arsene Wengers tropper dyrebare point i toppen. Klubben indtager nu 4. pladsen i rækken efter de to Manchester-klubber og Leicester. Manchester City møder senere på aftenen Liverpool i en storkamp.

I rundens andre kampe vandt Stoke 1-0 ude mod Southampton, mens Swansea og Bournemouth spillede 2-2. Oprykkerne fra Bournemouth førte ellers 0-2, men formåede ikke at holde føringen. Swansea vendte opgøret med to mål på bare to minutter i slutningen af første halvleg.