Chelsea-krisen forværret: Klart nederlag til Southampton

Chelsea er i et sort hul, og det hul blev dybere, da de lørdag tabte 1-3 til Southampton i Premier League.

Det har været som en ond drøm for Chelsea i denne sæson i Premier League, hvor de engelske mestre gang på gang har været i store problemer. Det samme skete lørdag aften, da de var i kamp mod Southampton hjemme på Stamford Bridge, og denne gang blev det til et 1-3-nederlag.

FCM's modstander fra Europa League, Southampton, kom ellers bagud allerede efter bare 10 minutter, da Willian sparkede et frispark langt ude fra ind via fjerneste stolpe. Den medvind skulle man tro, at Chelsea ville udnytte, men i stedet kunne Steven Davis kort inden pausen udligne efter et klassisk engelsk mål med en lang bold frem til Pellé, der lagde den af til Davis, der bankede den ind.

I anden halvleg var det Southampton, der var de klart skapeste i tanke i handling. Derfor kunne Sadio Mane efter en times spil slippe fri i feltet og score. 12 minutter efter det var det et kontra-angreb fra 'Saints', der gjorde ondt på Chelsea, hvor Pellé satte sidste fod på.

Med nederlaget er Chelsea nu på 16. pladsen i Premier League med fire point ned til nedrykningsstregen. Derimod er de nu ti point efter Manchester City på førstepladsen, som efterhånden virker til være en helt anden verden for Mourinhos mandskab.

I næste runde møder Chelsea Aston Villa på hjemmebane, hvor de inden den kamp har en landskamps-weekend til at få stabiliseret holdet.