Chelsea udbyggede fin stime ude mod Norwich

Chelsea var her til aften besøg hos oprykkerne fra Norwich, hvor Hiddinks tropper skulle forsøge at udbygge deres fine stime på 11 PL-kampe uden nederlag. Crystal Palace var på besøg hos Sunderland, og her trak Wickham de største overskrifter.

Chelsea er fortsat ubesejret i Premier League efter ansættelsen af Guus Hiddink, og tirsdag aften skulle de engelske forsøge at udbygge den stime, da de var på besøg hos oprykkerne fra Norwich på Carrow Road.

Hiddink havde forud for aftenens kamp valgt at trække to kaniner op af Chelsea-hatten, da hollænderen startede med de to unge spillere Bertrand Traore og Kenedy fra start. Det skulle dog vise sig at være en god beslutning for Hiddink.

Kenedy, der startede inde på venstrebacken, scorede således til 1-0 for Chelsea efter blot 40 sekunder. Den tidlige scoring var det mest nævneværdige i en første halvleg uden de helt store chancer, men kort før de to mandskaber var på vej ind til pauseteen blev Diego Costa dog spillet helt fri, i hvad der lignede en offside-position, det var spanieren dog imidlertid ligeglad med, og spanieren tippede således bolden henover Ruddy. 2-0 til Chelsea, hvilket også var resultatet ved pausen.

Efter pausen kom Norwich bedre med i opgøret, og efter 68 minutter fik Norwich så udbytte af deres pres, da Nathan Redmond blev spillet fri, og hamrede bolden i netmaskerne til 2-1. Mod slutningen af opgøret forsøgte Norwich at sætte Chelsea under pres, det lykkedes dog ikke for the Canaries, der altså taber 2-1 til Chelsea, der dermed fortsat er ubesejret under Hiddink i Premier League.

Andetsteds var to af Premier Leagues mest formsvage mandskaber i aktion, da Sunderland fik besøg af Crystal Palace. Sunderland startede opgøret bedst, og efter 35 minutter fik the Black Cats også udbyte af deres pres, da Dame N'Doye resolut klappede til bolden et par meter fra feltet. Skuddet blev rettet af, og snød Hennesey i Palace-buret. 1-0 til hjemmeholdet, hvilket også var stillingen ved pausen.

I anden halvleg kom Crystal Palace dog langt bedre med, og efter en lille time fik de da også udlignet. Det var den tidligere Sunderland-spiller, Connor Wickham, der fortsatte weekendens fine målform, hvor han scorede to mål mod West Bromwich. Wickham hamrede flot bolden i mål, og dermed var det 1-1 på Stadium of Light. Wickham var dog ikke færdig med at score, og efter 67 minutter var han således igen på tavlen, efter han var hurtigst på en nedfaldsbold i feltet. I kampens overtid fik Fabio Borini dog udlignet for hjemmehodet til stor forløsning for hjemmeholdets fans. Opgøret endte derfor 2-2, hvilket bringer Sunderland over stregen á point med Norwich.