City og Spurs vandt - Everton skuffede

Stoke vandt hjemme over Everton, mens Manchester City og Tottenham besejrede henholdsvis Leicester og Swansea.

Premier Leauge kunne byde på syv kampe denne onsdag aften, og i Manchester tog de forsvarende mestre City imod bundproppen Leicester. Det resulterede i en lyseblå pligtsejr på 2-0. David Silva scorede på en returbold i første halvlegs overtid, og to minutter før kampens afslutning cementerede James Milner sejren. Dermed holder City snor i Chelsea, der også vandt her til aften.

Tottenham, der jagter de europæiske pladser, vandt også på hjemmebane. Det var mod Swansea, der var tæt på at lancere et spektakulært comeback til sidst. Spurs var således foran 3-1 efter mål af Nacer Chadli, Ryan Mason (oplæg Christian Eriksen) og Andros Townsend, men i det 89. minut reducerede Gylfi Sigurdsson. Det blev dog ved de 3-2, hvorfor Tottenham holder sig inden for fire points afstand af top 4.

I Stoke stod byens hold bag aftenens største hjemmebaneoverraskelse, da man besejrede Everton. Det gjorde man med samme cifre som i Manchester, 2-0, og dermed indtog Stoke ottendepladsen i Premier League. Målene blev sat ind af Victor Moses lige efter den halve time, mens Mame Biram Diouf slog sejren fast med seks minutter tilbage af opgøret.