De Bruyne runder milepæl i Man City-sejr

Kevin De Bruyne viste to gange forrygende sparketeknik mod Crystal Palace og sikrede en sikker udesejr.

Selv med en af Europas varmeste spillere i skikkelse af Phil Foden på bænken tog Manchester City en sikker sejr ude mod Crystal Palace på 4-2.

Det skyldes ikke mindst, at Kevin De Bruyne var i hopla og to gange demonstrerede sin fremragende sparketeknik.

Med sejren er City a point med Liverpool helt i toppen af Premier League. Liverpool har dog spillet en kamp færre.

Undertippede Crystal Palace fik en drømmestart, da Jean-Philippe Mateta efter mindre end tre minutters spil gjorde det til 1-0 på en kontra.

Den hurtige scoring gav Crystal Palace endnu mindre incitament for at investere offensivt ud over på kontrastød.

Manchester City sad på det hele, men Joachim Andersen og co. i hjemmeholdets defensiv forsvarede sig dybt.

Derfor skulle der noget ekstraordinært til for City. Det sørgede Kevin De Bruyne for efter 13 minutter. Han tog et træk ind i feltet og klappede bolden helt op i fjerneste hjørne.

Kampbilledet fortsatte, og Dean Henderson måtte hive et par redninger frem for at bevare Crystal Palace på pointkurs. I hvert fald frem til pause.

For straks efter pausen blev holdets plan for at holde det ene point hjem med en defensiv taktik spoleret.

Joachim Andersen fik kun snittet et indlæg i feltet, og bolden fortsatte hen til Rico Lewis. Den unge midtbanespiller tog bolden ned og sparkede den ind til 2-1 fra omkring straffesparkspletten.

Kampbilledet fortsatte, men City kunne nu spille med endnu større tålmodighed og vente på de helt rigtige åbninger.

Det kunne Crystal Palace ikke modstå i længden, og midtvejs i anden halvleg brast håbet om point endegyldigt.

Først kunne Erling Haaland afslutte et angreb med en let inderside foran mål, og fire minutter efter kanonerede De Bruyne sin anden scoring ind - denne gang med venstrefoden. Det var hans mål nummer 100 for City.

Gæsterne løftede foden fra speederen. Det gav hjemmeholdet chancen for at komme en smule frem på banen. Et par minutter før tid gav det en udligning ved Odsonne Edouard.