Eriksen måtte nøjes mod Everton: Tidligere Tottenham-spiller stjal billedet

Aaron Lennon bag Tottenhams ups-resultat mod Everton. Denne gang var det dog med en scoring mod Spurs.

Christian Eriksen og Tottenham var søndag aften taget en tur til Liverpool for at møde Everton i Premier League. Her blev det til en 1-1'er efter en kamp, hvor Tottenham i store dele af kampen styrede begivenhederne.

Utroligt nok var det Everton, der kom foran i kampen. Det skete i en periode, hvor Everton var mest opsatte på at forsvare sig mod Eriksen og resten af Tottenham-tropperne. Men efter 22 minutters spil kunne Lukaku spille bolden tilbage til den tidligere Tottenham-spiller Aaron Lennon, der sendte et skud mod fjerneste stolpe - og den gik ind.

Dermed kan Lennon smykke sig med det faktum, at han nu er den eneste, der både har scoret for Tottenham mod Everton og for Everton mod Tottenham. En lidt speciel følelse sikkert for Lennon, der nåede 267 kampe i Premier League for Spurs.

Resten af halvlegen sad Tottenham på, og i overtiden fik halvlegens største spiller Dele Alli udlignet for Tottenham.

Efter pausen blev kampen mere lige. Det blev dog ikke til yderligere scoringer, selvom der var optræk til det i begge ender. Resultatet betyder, at Tottenham nu er seks point efter Arsenal i topkampen, og de ligger nu selv på fjerdepladsen.

Everton placerer sig midt i tabellen på 11. pladsen med seks point op til Manchester United på de nærmeste Europa-pladser.