Everton henter første sejr under Koeman

Everton hentede første sejr under Ronald Koeman, da klubben slog West Bromwich 2-1 på udebane.

Hjemmeholdet fra West Bromwich kom flyvende ud til kampen mod Everton. Hjemmeholdet sad tungt på spillet i kampens indledning og det var derfor fortjent, da forsvarsprofilen Gareth McAuley satte hovedet på et indlæg fra Craig Gardner og sendte bolden ind bag Everton-keeper Maarten Stekelenburg til en tidlig 1-0 føring.

Efter scoringen kom Everton langsomt med i kampen og Gareth Barry var efter 23 minutter alene igennem med Ben Foster. West Bromwich-målmanden vandt dog den duel. Resten af første halvleg bølgede frem og tilbage, men det lignede længe en pauseføring til hjemmeholdet.

I halvlegens overtid lykkedes det imidlertid Everton at få udlignet. Ross Barkley fandt Kevin Mirrallas i feltet og den belgiske landsholdsspiller havde ingen problemer med at sparke udligningen i kassen til pausestillingen 1-1.

Anden halvleg var ikke mange minutter gammel, før Everton-målmanden Maarten Stekelburg igen måtte på arbejde. West Bromwich-anføreren Darren Fletcher afsluttede, men den hollandske målmand reddede flot. I stedet for en føring til hjemmeholdet, kunne Everton efter en times spil bringe sig i front. Et hjørnespark endte hos Gareth Barry, der sparkede The Toffies i front.

West Bromwich pressede på i slutfasen, men Everton holdt stand og kunne dermed hente sin første sejr under klubbens nye manager Ronald Koeman.