Højdepunkter: Palace og Leicester delte i underholdende kamp

Crystal Palace og Leicester spillede uafgjort i en underholdende affære på Selhurst Park. Se højdepunkterne her.

En sejr til Leicester ville betyde, at de stort set ville være reddet en ny sæson i Premier League. Tre point til Crystal Palace ville også næsten give dem en ny sæson i ligaen, så der var meget på spil på Selhurst Park denne lørdag eftermiddag.

Det var Leicester, der først fik scoret. Robert Huth headede et langt indkast i det lange hjørne efter seks minutter. Den chokstart kom Crystal Palace sig aldrig rigtig over i første halvleg.

Da Jamie Vardy scorede til 2-0 med venstreskøjten efter 52 minutter syntes kampen lukket, men i stedet sparkede Yohan Cabaye gang i kampen blot to minutter senere. Franskmanden scorede fra tæt hold efter Jeffrey Schlupp fik et skud rettet af.

Det mål fik for alvor gang i Crystal Palace og især Andros Townsend og Christian Benteke. De to var også hovedaktørerne i 2-2-målet, som Christian Benteke headede ind på bagerste stolpe efter et indlæg fra Townsend.

Mod slutningen pressede Leicester faktisk mest på, men uden at være specielt farlige. 2-2 var et resultat, som begge mandskaber bestemt kunne være tilfredse med.

Højdepunkterne finder du øverst i denne artikel.