Liverpool tog vigtig udesejr

Liverpool tog lørdag alle tre points, da holdet ude gæstede Sunderland.

En vigtig duel var i vente for Liverpool lørdag eftermiddag. På udebane skulle holdet op imod Sunderland, og efter at have sat 2-0 over styr i seneste runde var der lagt op til revanche. Den fik holdet da også med en sejr på 0-1.

Liverpool lagde godt fra land, og allerede efter ni minutters spil kunne gæsterne juble. En storspillende Lazar Markovic modtog bolden fra Fabio Borini, og efter et godt træk passerede han Costel Pantilimon i Sunderland-målet.

Markovic fik en ny god mulighed kort før den halve time, da han akrobatisk flugtede bolden på den ene opstander. Sunderland så mest til i en skidt første halvleg, hvor værterne slet ikke kunne få spillet til at fungere.

Ondt blev værre efter pausen, da Liam Bridcutt dummede sig. Med sin anden advarsel måtte Sunderland kæmpe i undertal, og noget overraskende hjalp dette på spillet fra hjemmeholdet.

Adam Johnson bragede bolden på overliggeren, og generelt var det Sunderland, der kom tættest på opgørets anden træffer. Den udeblev dog, og dermed kunne Liverpool tage en afgørende 0-1 sejr med hjem fra Stadium of Light.