Liverpool vandt 4-3 efter hæsblæsende kamp

Liverpool tog flot sejr på Emirates Stadium, som blev besejret med 4-3 efter blandt andet to mål af Coutinho.

Arsenal tog hjemme på Emirates Stadium imod Liverpool. En kamp, der skulle vise sig at blive særdeles underholdende.

Efter 31 minutter scorede Walcott, efter Iwobi lagde bolden indenom til kantspilleren, der sparkede bolden i det fjerneste hjørne. I første halvlegs overtid udlignede Coutinho på et flot frispark, som brasilianeren bankede i mål.

Fire minutter inde i anden halvleg gjorde Lallana det til 2-1, da Wijnaldum lagde bolden tilbage til den tidligere Southampton-spiller, som var sikkerheden selv med sin afslutning. Coutinho gjorde det til 3-1, da et indlæg gjorde, at brasilianeren var sikkerheden selv med sin afslutning. Mané scorede til 4-1 til Liverpool, da han flot trak ind i banen og skød bolden i mål.

Oxlade-Chamberlain reducerede til 4-2 efter et drop af Mignolet. Chambers scorede til 4-3 efter en dødbold.

I kampens overtid fik Henderson en stor mulighed, da han med venstre-skøjten trykkede af fra kanten af feltet.

Det var alt, der skete i kampen, og dermed tog Liverpool en flot sejr på Emirates Stadium.