Manchester City vandt trods problemer

Manchester City havde problemer med Hull City, der kæmpede sig tilbage i kampen efter at have været nede med to mål.

Manchester City var rejst til Hull for at møde det tigerfarvede hjemmehold, men sejren holdt hårdt for Manuel Pellegrinis tropper at hive de tre point med hjem til Manchester.

Allerede efter 11 minutter førte City dog med to mål, da Sergio Aguero og Edin Dzeko havde bragt de lyseblå i front.

Hull City lod sig dog ikke slå ud og med to mål på bare ti minutter var de pludselig tilbage i kampen, så de to hold kunne gå til pause med et 2-2 resultat.

Dzeko bragte dog City tilbage på sporet efter pausen, inden Frank Lampard kunne lukke til slutresultatet 4-2 få minutter før tid.

Også Manchester United og Chelsea sejrede i deres kampe, da de slog henholdvis West Ham og Aston Villa på hjemmebane, mens Crystal Palace slog Leicester og Southampton slog oprykkerne Queens Park Rangers.

Afslutningsvis spillede Sunderland 0-0 med Swansea.