Tre nederlag på stribe: Liverpool udbyggede Mourinhos og Chelseas krise

Chelsea tabte lørdag 3-1 på hjemmebane til Liverpool, og dermed hænger José Mourinhos job som Chelsea-manager formentlig i en meget tynd tråd.

For tredje gang på blot en uge tabte Chelsea en fodboldkamp. Denne gang var det 3-1 hjemme mod Liverpool, hvor Jürgen Klopp kunne glæde sig over at få den første Premier League-sejr.

Chelsea startede ellers bedst, hvor Cesar Azpilicueta allerede i det fjerde minut fik oceaner af plads i Liverpools højre forsvarsside. Det gav ham god tid til at finde Ramires i feltet, som headede Chelsea i front.

Chelsea virkede meget tændt fra kampens start og efter syv minutter var de tæt på at bringe sig yderligere i front. Men Mikel fik lige nøjagtig ikke ramt bolden, efter John Terry havde forlænget et frispark fra Willian.

Efter at have været under pres i starten af kampen kom Liverpool dog bedre med i løbet af halvlegen. Chelsea virkede tilfredse med føringen, og det gav plads til gæsterne.

I overtiden af første halvleg fik Liverpool dog for meget plads. Coutinho modtog bolden uden for Chelseas straffesparksfelt og efter en fiks dribling forbi Ramires sendte han bolden over i det lange hjørne uden for Begovic' rækkevidde.

Begge hold forsøgte i anden halvleg at skifte mere offensivt ind for at gå efter sejren, hvor defensive kræfter som James Milner og John Obi Mikel blev udskiftet.

Det lykkedes umiddelbart bedst for Jürgen Klopp, da han kunne se Coutinho bringe Liverpool yderligere foran et kvarter før tid, da han igen stod umarkeret tæt foran Chelsea-målet.

Chelsea var derfor tvunget ekstra meget frem på banen, og det udnyttede Liverpool i det 83. minut til at slå det sidste søm i kisten. Christian Benteke var manden bag 3-1 scoring, da han mod et afventende Chelsea-forsvar bankede bolden i nettet.