Messi øgede snit til et mål pr. kamp med hattrick

Lionel Messi var endnu engang manden bag endnu en Barcelona-sejr, da de ude vandt 4-0 mod Deportivo.

FC Barcelona var blevet indhentet af Atletico Madrid tidligere på aften, da de havde sejret mod Granada. Derfor skulle Barcelona vinde for at øge forspringet til tre points igen.

Og det startede godt. Blot 11 minutter var spillet da Lionel Messi modtog en sukkerbold af et indlæg fra Ivan Rakitic, som han headede forbi Deportivo-keeperen.

22 minutter senere var han på den igen. Messi modtog bolden lidt akavet fra Neymar, men fik den med sig op med en suverænt lob fra tæt afstand sikrede Messi 2-0-føring.

Føringen holdte til pause, hvor Deportivo-fansene ikke har anet meget håb for deres blå-hvid-stribede helte.

I anden halvleg fortsatte legestuen. Barcelona havde fortsat størstedelen af spillet og langt flest chancer, og i det 62. minut fik Barcelona hjørnespark. Messi tog det og spillede den ud til Rakitic. Rakitic fandt hurtigt Messi igen, som med en smart træk ind i feltet og tilbage i banen fik revet sig fri, og sparkede bolden hårdt og fladt over i venstre hjørne. Dermed sikrede han sit hattrick for aftenen og sit 19. ligamål i 19 kampe.

I det 83. minut lukkede og slukkede Deportivo det fuldstændigt. Sidnei blev på uheldigste manér noteret for et klumset selvmål.

Kampen sluttede 4-0 til Barcelona, som holder trit med Real Madrid, og holder sig foran Atletico Madrid.