Polfoto/Francisco Seco

Det lignede en pointdeling på Gran Canaria, da Real Madrid gæstede Las Palmas, men Casemiro sikrede til sidst hovedstadsholdet tre point.

Las Palmas gav Real Madrid god modstand, da hovedstadsholdet var på besøg på Gran Canaria, og var ganske tæt på at løbe med det ene point.

Det så længe ud til, at Real Madrid komfortabelt ville tage sejren med hjem fra ferieøen.

Sergio Ramos steg flot til vejrs og pandede et hjørnespark fra højre side i mål efter 24 minutter.

En stilling, der holdt helt ind til tre minutter før tid, hvor Willian José pludselig fik udlignet for hjemmeholdet efter en omstilling.

To minutter senere sørgede Casemiro dog for jubel hos Zidanes tropper, da opdækningen nok engang svigtede efter et hjørnespark.

I dommerens tillægstid modtog Sergio Ramos to gule kort og måtte forlade banen. Det ændrede dog ikke på kampens udfald.

Med sejren har Real Madrid nu ti point ned til Villareal, der tidligere søndag tabte med 4-2 til Michael Krohn-Dehli og Sevilla.