Real Madrids rekordjagt næsten forpurret af tidligere talent

En tidligere ungdomsspiller i Real Madrid var tæt på at gøre det onde ved sin tidligere klub, der ellers kom planmæssigt foran mod Deportivo La Coruna. Men så dukkede Sergio Rasmos igen-igen op.

Real Madrid kunne lørdag aften sætte rekord med 35 ubesejrede kampe i træk. En forholdsvis overkommelig opgave, når opgaven skulle løses på hjemmebane mod Deportivo La Coruna. Men nogen nem opgave skulle det vise sig, at madrilenerne ikke var kommet på.

Hjemmeholdet, der havde sparet sine største profiler ført an af Cristiano Ronaldo, kom ellers planmæssigt foran tidligt i anden halvleg ved Alvaro Morate, men ikke længe efter chokerede det tidligere Real Madrid-talent Joselu hjemmepublikummet ved at score to gange på tre minutter.

Så var Real Madrids rekordjagt ellers i fare, men 10 minutter før tid sørgede den indskiftede Mariano for en udligning 2-2, hvorefter det var op til Sergio Ramos-special. Præcis ligesom i El Clasico for en uge siden - og så mange gør før - dukkede kaptajnen op med et vigtigt og sejrsgrivende hovedstødsmål i overtiden.

Real Madrid er dermed fortsat seks point foran FC Barcelona.