Ronaldo-kasse nummer 300 redder Real Madrid

Med sit mål nummer 300 for Real Madrid var Cristiano Ronaldo med til at sikre kongeklubben en 2-0-sejr over Rayo Vallecano.

For bare et par dage siden gik Real Madrid og ikke mindst Cristiano Ronaldo fuldstændig målamok og smadrede Granada med 9-1 i Primera Division. Onsdag aften var kongeklubben så i ilden igen, og billedet var nogenlunde det samme omend knap så voldsomt.

Real Madrid nøjedes med en beskeden 2-0-sejr over Rayo Vallecano, der længe ydede stjernerne fra Real Madrid god modstand. Med 20 minutter tilbage var stillingen således stadig 0-0.

Så var det imidlertid, at Cristiano Ronaldo slog til og bragte Real Madrid foran 1-0. Målet var samtidig portugiserens nummer 300 i Real Madrid-trøjen. Kort efter gik Cristiano Ronaldo fra målscorer til oplægger, da han satte James Rodriquez i scene til 2-0-scoringen.

Sejren til Real Madrid bevarer status quo i toppen af Primera Division, efter at Barcelona tidligere på aftenen vandt 4-0 over Almeria. Fire point adskiller de to storklubber.

Andetsteds formåede Granada at rejse sig på fornem vis efter 1-9-lussingen i søndags. Holdet spillede således 1-1 med Celta Vigo, der først udlignede dybt inde i overtiden. Granada måtte tilmed spille mere end en halvleg med en mand i undertal.

Michael Krohn-Dehli var ikke med for Celta Vigo.