Ronaldo-show mod Espanyol: Fem kasser og en assist

Der var intet, der kunne stoppe Cristiano Ronaldo, da han og Real Madrid lørdag var en tur i Barcelona.

Med små startvanskeligheder i første ligakamp med 0-0 mod Gijon har Real Madrid efterfølgende trampet al modstand væk. Lørdag blev ingen undtagelse, da 'Kongeklubben' skulle en tur til Barcelona, hvor Espanyol hører til.

Her skulle det vise sig, at særligt Ronaldo var i hopla med et hattrick i de første 20 minutter. Det skulle dog ikke være slut der. Ronaldo viste sig fra sin medmenneskelige side, da han valgte at spille Benzema fri til 4-0 efter 30 minutter.

Men så var det også slut med at lade scenelyset ramme andre end ham selv. I anden halvleg blev det til to scoringer yderligere fra Cristiano Ronaldos side, og her lignede Espanyol flere gange et hold, der bare agerede kegler i en lang træningsøvelse for Real Madrid.

Med sejren lægger Real Madrid pres på Barcelona, der senere lørdag møder Atletico Madrid. Her skal der point til, hvis Barcelona vil holde fat i Madrid, men Barcelona kan dog se sig selv med maksimum-point i forvejen, så en sejr vil give dem et forspring på to point ned til madrilenerne.

Kampen mellem Real Madrid og Espanyol kunne desuden ses på vores live-stream, som udover La Liga også sender Serie A. Det gælder naturligvis også for Atletico Madrid-Barcelona-kampen.

I næste runde møder Real Madrid på Bernabeu Granada, hvor det i øjeblikket ser ud til at være det helt store spørgsmål om hvorvidt Ronaldo scorer fire eller fem mål igen.