Sporting choksejrede på Bernabeu

Jose Mourinho tabte her til aften en ligahjemmekamp for første gang i ni år.

Indtil i aften havde Jose Mourinho ikke tabt en ligahjemmekamp i mere end ni år, men den rekord mistede han overraskende i hjemmekampen mod Sporting Gijon. Gæsterne vandt overraskende på Bernabeu med 1-0.

Real Madrid måtte undvære stjerner som Cristiano Ronaldo og Karim Benzema, men de kunne dog stadig mønstre store spillere som Mesut Özil og Angel Di Maria, mens Gonzalo Higuain fik comeback efter en langtidsskade. Ingen af dem kunne dog få bolden i mål, og i stedet nuppede gæsterne Sporting sejren.

Efter 78 minutter modtog Miguel de las Cuevas bolden midt foran mål, og han sparkede første gang ned i venstre side af målet, uden at Iker Casillas nåede at reagere. Sporting holdt stand de sidste 10 minutter og vandt sæsonens måske mest overraskende sejr i den spanske liga.

Senere i aften kan Barcelona profitere af Reals pointtab, når de på udebane møder Villarreal. Inden kampen er forspringet på fem point.