Fiorentina: Torres er for dyr

Foto: Polfoto
Den italienske klub melder sig ud af kampen om Chelsea-spilleren Fernando Torres' underskrift - den er for dyr. 

Når Fernando Torres tjekker sin egen målkonto, vil han opdage, at den endnu ikke har rundet 20 fuldtræffere i denne sæson. Slår han derimod blikket over på lønkontoen tikker pengene ind med en helt anden hast. Spanieren menes at tjene omkring 1,5 millioner kroner om ugen, og det er netop den høje løn, der kan holde ham på Stamford Bridge i et stykke tid endnu. 

Serie A-klubben har Fiorentina på det seneste været sat i forbindelse med et bud på den angriberen, men klubben lægger nu låg på det rygte. Den har ikke råd til Torres. 

- At vi bliver sat i forbindelse med et så stort navn, viser blot, at Fiorentina er en storklub. Men lige nu er Torres uden for de italienske klubbers økonomiske rækkevidde - især hvad angår løn, siger Fiorentinas sportsdirektør, Daniele Prade, ifølge Sky Sports. 

For lidt over ti år siden blev Fiorentina degraderet til Serie C2, fordi klubben gik konkurs, men i dag kæmper den med om pladserne i toppen af Serie A. At italienerne bliver kædet sammen med spillere som Fernando Torres er udtryk for, hvor langt Fiorentina er nået, mener klubbens tekniske direktør, Eduardo Macia. 

- Torres er en dræber i feltet, og i Liverpool dannede han et fantastisk makkerskab med Steven Gerrard. Vores projekt i Fiorentina har udviklet sig, og nu er der pludselig mange spillere, der gerne vil til vores klub, siger Macia til Corriere dello Sport. 

Chelsea købte Fernando Torres i Liverpool i 2011 for 450 millioner kroner, og spanieren har siden haft mere end svært ved at leve op til det prisskilt. 

Sig hvad du mener!

Fik du læst?

Rasmus Falk i søgelyset hos Ajax

09:58 Ifølge Fyens Stiftstidende er OB's offensivspiller Rasmus Falk på ønskelisten i Ajax. Læs mere
 

Anders Kure: Vi holder modet højt

09:35 AGF står foran en kamp, der kan spille dem under stregen eller så godt som sende én af nedrykningsbilletterne til Viborg, og humøret er højt i AGF. Læs mere
 

FCK-back: Jeg har opnået det jeg kan i Danmark

08:25 Pierre Bengtsson forlader FC København senest til vinter, men det er endnu uvist, om et sommerskifte kan komme på tale. Læs mere
 

Fredagens rygtebørs

08:00 Få de seneste transferrygter fra den internationale fodboldscene. Læs mere
 

Christian Poulsen: Alle muligheder er åbne

07:57 Christian Poulsen har endnu ikke truffet en beslutning om fremtiden. Læs mere