Lazio banker Fiorentina

Lazio holder fast i top-4 i Serie A, da de hentede en 4-0-sejr hjemme mod Fiorentina.

Mandag aften gæstede Fiorentina Stadio Olimpico og Lazio, da rundens andensidste kamp skulle afvikles. Det var en topkamp, og hvad man kan betegne som en seks-points kamp.

Begge hold kom i relativ god form, men det var hjemmeholdet der viste det fra start. Lazio bragte sig nemlig allerede efter seks minutter foran, da Lucas Biglia hamrede en helflugter ind i kassen, efter en skidt clearing fra Viola-forsvaret.

Og efter en god halv time, var argentineren på spil igen, da han hamrede endnu en flot flugter mod kassen. Til hjemmeholdets store ærgrelse var Neto dog på plads, og på flotteste vis reddede han bolden på stolpen.

Ved pausen stod stillingen 1-0, men i anden halvleg skulle det ændre sig.

Nenad Tomovic begik nemlig et straffespark mod Lazio efter 65 minutter, men slap med en advarsel. Dog udnyttede Antonio Candreva muligheden fra ellevemeterpletten.

Ti minutter senere afgjorde tyske Miroslav Klose kampen, da han headede en repost i kassen til 3-0, og efter 85. minutter gjorde han det sågar til 4-0 og gjorde ydmygelsen komplet.

Det betyder, at Lazio rykker fire points foran Fiorentina, og lige netop formår at holde fast i Napoli på tredjepladsen.