Milan fortsætter med at skuffe: Uafgjort mod Verona

Milan lignede længe en vinder, men måtte nøjes med 2-2 hjemme mod Verona.

Milan er ved at få stabilitet over spillet og resultaterne igen. På det seneste er det eneste nederlag til Milano-klubben deres 1-3-nederlag til Juventus. Men lørdag aften måtte de nøjes med 2-2, og dermed er man tilbage ved snakken om et ustabilt hold, der ikke kan vinde, når det gælder.

Det begyndte heller ikke så godt for milaneserne, der lavede straffespark efter 18 minutter. Det stillede veteranen Luca Toni sig op for at sparke, som blev sit 11. sæsonmål.

Det billede skulle senere vise sig at blive ændret. Milan fik ligeledes straffespark, da der manglede fire minutter af første halvleg. Det udnyttede Menez stensikkert til Milan-udligning 1-1.

I anden halvleg skulle der bare gå to minutter før Milan igen kunne glæde sig over en scoring. Deres græske midtbaneslider Tachtsidis lavede selvmål efter den tilbagevendte Mexes var nået til baglinjen for Milan. Han tvang bolden ind foran mål, hvor grækeren selv rettede bolden i netmaskerne.

Målet fik Mexes til at ligne en spiller, der lige havde vundet et mesterskab. Så meget betød målet for Milan, hvor træner Inzaghi nu også kan ånde lettet ud efter mange ugers hård kritik.

Det varede helt indtil dommerens sidste og femte tillægstidsminut, da Nicolas Lopez ødelagde aftenen for Milan med sin udligning.

Med det uafgjorte resultat er Milan fanget på tiendepladsen i Serie A inden resten af holdene spiller søndag. Lige nu er der langt til Europa for Milan, der har syv point til de nærmeste Europa League-pladser og ti til de nærmeste Champions League-pladser.

I næste runde møder Milan på udebane Fiorentina, som er den klub, der er tættest på mht. Europa League.