Vildt derby-drama ender Juventus’ vanvidsstime

Juventus får ikke lutter sejre på hjemmebane i denne Serie A-sæson. I noget af en overraskelse løb Torino næsten med sejren på Juventus Stadium i lørdagens lokalopgør.

Juventus har vist sig uovervindelige på hjemmebane i denne sæson, men lørdag aften blev det postulat alvorligt udfordret. Hjemme på Juventus Stadium reddede de italienske mestre i sidste øjeblik 1-1 i lokalderbyet Derby della Mole mod Torino.

Efter en 1. halvleg som begge hold havde ære af, gik bysbørnene målløs til pause. Kort inde i anden halvleg kunne Adem Ljajic så bringe udeholdet foran på et sandt drømmemål af et frispark, der vel næppe kunne sidde nærmere trekantsammenføjningen og dermed uden chance for målmand Neto, der fik chancen i stedet for Buffon.

Ikke længe efter fik Torinos midtbanespiller Afriyie Acquah sit andet gule kort og så pressede Juventus ellers på. Men først i dommerens overtid kunne indskiftede Gonzalo Higuain udligne til 1-1 på et drøn af et hug fra uden for feltet.

Dermed er Juventus fortsat ubesejrede på hjemmebane i denne sæson, men får altså ikke mulighed for at gå gennem Serie A-sæsonen med sejre i alle hjemmekampe.

De forsvarende mestre fører dog stadig Serie A med otte point ned til Napoli på andenpladsen med tre kampe tilbage. Torino er placeret på niendepladsen.