Aarhus-klub vil have AGF-angriber

Sanel Kapidzic kan være på vej til Aarhus Fremad.

Den unge angriber Sanel Kapidzic har ingen fremtid i AGF. Det fik han allerede at vide i sommer, og derfor er han på klubjagt i disse dage.

Fremtiden kan måske ligge tæt på AGF - rent geografisk. Således er 2. divisionsklubben Aarhus Fremad interessert i at hente Kapidzic. Det skriver JP Aarhus.

- Han trænede med os tre gange i sidste uge og gjorde et godt indtryk. Han er en klasseangriber, som vi meget gerne vil have til klubben,« siger Aarhus Fremad-træner Krzysztof Popczynsk til JP Aarhus.

I AGF er man indstillet på at sige farvel til den unge angriber, der senest har været udlejet til Fredericia i sidste sæson.

- Vi skal helst have fundet en løsning for Sanel i dette transfervindue. Det er ikke en holdbar situation. Han har mulighed for at træne med U19-truppen hos os, hvis han ønsker det, men for at komme på et højere niveau har han trænet med Aarhus Fremad, siger sportschef Brian Steen Nielsen til avisen.

Sanel Kapidzic har egentlig kontrakt med AGF frem til næste sommer, men skal altså finde en ny klub nu. Kapidzic er netop draget på prøvetræning i FC Hjørring, som sandsynligvis kan tilbyde angriberen bedre rammer og kontraktvilkår end Aarhus Fremad.

Sig hvad du mener!

Fik du læst?

Bale til Spurs-fans: Kunne komme tilbage en dag

11:48 Gareth Bale håber på forståelse fra Tottenham-supporterne, og åbner op for et comeback i fremtiden. Læs mere
 

Troels Bech: Kan blive grimt

11:30 Troels Bech erkender vigtigheden af søndagens kamp mod SønderjyskE, der ifølge OB-træneren i perioder kan blive grim. Læs mere
 

EL-klub undskylder efter banner-kaos

11:10 FK Partizan tager på det kraftigste afstand fra en banner, der blev vist under Europa League-kampen mod Tottenham. Klubben risikerer straf fra UEFA. Læs mere
 

Silva: Vi kan stoppe Diego Costa

10:30 Diego Costa har været sprudlende for Chelsea i denne sæson, og han er en trussel, men forbereder sig på i Manchester City. Læs mere
 

Wenger fortryder ikke Özil-køb

10:10 Mesut Özil har kæmpet med formen siden sin ankomst til London, men manager Arsene Wenger fortryder ikke, at han betalte hele 50 millioner euro for tyskeren. Læs mere