AGF snød Brøndby efter stærk præsentation

AGF leverede en god figur hjemme imod Brøndby IF, der måtte nøjes med 1-1 i Århus.

Brøndby IF havde søndag aften en gylden chance i toppen. Pointtab til både FC København og FC Midtjylland banede vejen for spænding, men heller ikke Brøndby formåede at sejre. I Århus leverede AGF nemlig en stærk indsats og fik 1-1 mod Agger og holdkammeraterne.

Kampen startede meget fysisk uden de helt store chancer. Efter 12 minutters spil kom Alexandar Cavric dog frem til et fornuftigt forsøg, og to minutter efter blev det giftigt for alvor. AGF-profilen fik lagt bolden til rette for sig selv, men var uheldig. Ti minutter efter fik Brøndby en stor chance, da Teemu Pukki lobbede bolden tæt forbi mål efter en god aflevering fra Christian Jakobsen.

Gæsterne tog dog føringen kort efter. Christian Jakobsen sendte et godt indlæg ind tæt under mål, som Jens Jønsson gled i eget net til 0-1. AGF fightede sig flot tilbage efter selvmålet. Især Cavric truede gang på gang, men den lynhurtige offensivspiller fik ikke hul på Rønnow og Brøndby i første halvleg.

AGF pressede efter pausen. Kim Aabech kom frem til en god afslutning ti minutter inde i anden halvleg, men skarpheden manglede. AGF fortsatte dog de gode takter, og selvom de store chancer udeblev, lå en scoring i kortene. Den kom med tyve minutter igen, da Danny Olsen løb en god dybdebold op og scorede flot.

Minutter efter var Stephan Petersen farlig på hovedstød, og AGF kunne fornemme sejr for alvor. I slutfasen kom Brøndby dog tættest på, da Rudolph Austin nåede højest til et hjørnespark. Hovedstødet fra den stærke Brøndby-profil blev dog reddet på stregen, og AGF reddede dermed det ene point og 1-1 efter en stærk indsats.