70 minutter i overtal: Barca tager smal sejr

Raphinha scorede sejrsmålet og fremtvang et rødt kort, da Barcelona slog Las Palmas med 1-0 i La Liga.

FC Barcelona holder fast i en spinkel mulighed for at vinde det spanske mesterskab. Uden at imponerede vandt holdet lørdag aften hjemme med 1-0 over Las Palmas.

Barcelona havde ellers gode vilkår med en mand i overtal i 70 minutter, men alligevel blev det kun til en kneben sejr.

Med sejren er Barcelona på 67 point, mens Real Madrid fører med 72 med en kamp mindre spillet.

Las Palmas-målmand Alvaro Valles blev allerede midtvejs i første halvleg udvist for en voldsom tackling uden for feltet.

Alligevel måtte Barcelona vente til det 59. minut, før Raphinha scorede sejrsmålet med hovedet.

Det skete efter en brillant aflevering i dybden fra João Félix.

Dermed blev Raphinha på alle måder kampens afgørende spiller, da han også var manden, der fremtvang det røde kort i første halvleg.

Barcelona var uden danske Andreas Christensen, der sidder ude med en skade.