Brasiliansk bomber sendte OB ud af pokalen

På to mål af brasilianske Brandao sendte Vendsyssel FF Superliga-holdet OB ud af DBU Pokalen.

I Superligaen ligger OB efter 13 kampe på en meget skuffende 13. plads for en klub, der har drømme om at deltage i mesterskabsslutspillet.

Derfor skulle onsdagens kamp i pokalen mod 1. divisions-topholdet Vendsyssel FF give oprejsning for Kent Nielsen og co., der stilte op i en stærk opstilling med spillere som Grytebust, Edmundsson og Anders K. Jacobsen.

OB kom dog også planmæssigt foran. Det skete efter 23. minutter, da Anders K. Jacobsen via stolpen fik passeret den tidligere OB-keeper Jesper Christiansen.

Efter pausen svarede Vendsyssel dog igen. Et indlæg blev sparket ind i boksen mod brølstærke Simon Okosun, hvis forsøg på mål blev halvclearet og endte for fødderne af Brandao og den brasilianske angriber sparkede resolut bolden i mål til 1-1.

Med 20 minutter igen af kampen gjorde Brandao atter det onde ved OB. Han scorede nemlig til 2-1 og så var der pres på OB.

OB fik dog ikke tilspillet sig nogle store chancer og blev derfor sendt ud af DBU Pokalen.