Brøndby videre i DBU Pokalen efter forlænget spilletid

Brøndby sikrede sig en 2-1-sejr over Skovbakken i onsdagens opgør i DBU Pokalen, men de to hold måtte ud i forlænget spilletid, før Brøndby sikrede sig adgang til kvartfinalen.

Brøndby sikrede sig avancement til kvartfinalen i DBU Pokalen, da de onsdag aften besejrede Skovbakken 2-1.

Men det blev en kamp, som må efterlade panderynker hos både Thomas Frank og Brøndbys greenkeeper.

Kampen blev nemlig spillet på en særdeles slidt bane, og samtidig diskede Brøndby op med en præstation, hvor de savnede de ekstra gear, som de normalt gør brug af i Superligaen, og dermed blev det en mere jævnbyrdig affære mellem de to hold, end der på papiret var udsigt til.

Brøndby startede ellers med at bringe sig foran efter 11 minutters spil, da Christian Nørgaard sendte Johan Elmander afsted med en god aflevering i dybden, og mens svenskeren jagtede den bold tog Nørgaard et godt løb ind i feltet, hvor Elmander fandt ham igen, og så kunne Nørgaard sikkert sende bolden i nettet.

Men det var en af de eneste chancer, som tilskuerne blev vidne til en første halvleg, og i anden halvleg var historien næsten den samme.

Brøndby forsøgte at komme langt frem på banen, men så snart de krydsede midterlinjen blev de mødt en hårdtkæmpende Skovbakken-mur, som ikke lod Brøndby få ret meget plads.

I det 62. minut blev det dyrt for Brøndby. Skovbakken formåede nemlig at komme tilbage i opgøret, da Henrik Brodersen fra forreste stolpe fik headet bolden i nettet efter et hjørnespark, og han udlignede dermed til 1-1.

Det blev det eneste mål, som blev scoret i anden halvleg, og derfor måtte de to hold ud i forlænget spilletid, før kampen kunne finde en sejrherre.

Her var Brøndby efter få minutter utrolig tæt på at bringe sig foran, da først Nunez sendte sin afslutning på overliggeren, og efterfølgende fulgte Fridjonsson op, mens hans forsøg endte også på overliggeren, inden bolden hoppede ned på stregen.

I det 98. minut kom forløsningen dog for Brøndbys vedkommende. Her lykkedes det nemlig for Lebogang Phiri at bringe Brøndby foran 2-1, og det resultat fik lov at holde til dommerens slutfløjt, og dermed sikrede Brøndby sig altså adgang til kvartfinalen i DBU Pokalen.