Der var ingen problemer for FC Midtjylland i deres kamp efter Europa League-kampen torsdag. AGF blev knust.

Der var ikke tvivl om, at FC Midtjylland var mesterholdet og, at AGF var oprykkerne, da de to hold mødtes sent søndag aften på MCH Arena. Her blev det til endnu et rent bur til samlingen for Mikkel Andersen og en 2-0-sejr til ham og resten af holdet.

Der var aldrig den store tvivl om, hvem der skulle vinde den kamp. Selv ved 0-0 var lå det næsten i den tågede luft, at FC Midtjylland ville blive de første til at score. Det skete - og hvem kan det undre, at det skete efter en dødbold. Daniel Royer kom frem på bagerste stolpe efter et indkast, hvor han med en flad afslutning kunne sende FCM på sejrskurs.

Herefter blev der bygget på for FCM, der pressede aarhusianerne moderat samtidig med, at de holdte dem fuldstændig fra muligheder. I anden halvleg var der lange perioder, hvor AGF slet ikke var i nærheden af det midtjyske felt.

Og lige da AGF forsøgte at satse lidt offensivt, slog FC Midtjylland til. Indskiftede Marcos Ureña løb i dybden, driblede forbi målmand Steffen Rasmussen og lagde bolden stille og roligt i mål.

Derefter spillede FCM bare kampen igennem. Det var ikke til at se, at de havde spillet en kamp i torsdags i belgien mod Club Brügge i Europa League. Dog var det tydeligt, at den samme kynisme, som man havde i Belgien, den har man stadig.

FC Midtjylland snupper dermed førstepladsen efter den første tredjedel af Superligaen er spillet.