Iskolde Curth sikrede sejren for VFF

Viborg henter deres første sejr i Superligaen i denne omgang med et 2-1-resultat mod Esbjerg.

Fredag aften mødte Viborg på hjemmebane Esbjerg i Superligaen, som var en kamp mellem to hold, der ikke havde vundet en kamp i denne sæson endnu. Men det skulle der blive lavet om på, da Viborg tog en sejr på 2-1.

Det var også to hold, der bestemt ikke ville holde sig tilbage i løbet af kampen, og slet ikke i kampens begyndelse. Allerede i første minut fik EfB vendt spillet, som udløste en kontra-åbning i Viborgs forsvar, da Christopher Poulsen var kommet for langt frem. Derfor kunne Nicki Bille først spille højrebacken Ryan Johnson Laursen fri i feltet.

Her kunne han godt have valgt at score selv, men spillede hollænderen Mick van Buren i stedet, som stod i en bedre position, og EfB var foran. Stort chok på Viborgs hjemmebane, men de fik ligeså hurtigt rystet det af sig.

Bare fem minutter efter stod Viborg med et indkast i højresiden nede ved EfB-feltet. Her blev bolden sendt ind i feltet, headet videre af Jonas Kamper til Jeppe Curth, der bragte balance i stillingen.

Tempoet fortsatte herefter med at være højt med Viborg i styringen for det meste. Kort inde i anden halvleg havde Marcel Rømer muligheden fra 11-meterpletten, men misbrugte. I øvrigt et straffespark, som var ret kontroversielt.

Der var dog intet kontroversielt over det, som skete kort efter. Her kom Jeppe Curth nemlig igen først med hovedet, da han stak ind i mellem EfB's midterforsvarere, der måtte se ham score til 2-1, som blev kampens resultat.