Kæmpe triumf for FCK-talent i AC Milan

Det danske angrebstalent Alexander Simmelhack erobrede mange AC Milan-hjerter søndag.

Storklubben AC Milan lejede i sommer Alexander Simmelhack i FC København, og lejeaftalen indeholder en købsoption, som Milano-klubben kan gøre brug af, hvis den nu 18-årige forward imponerer i støvlelandet.

Hvis Alexander Simmelhack har en drøm om at blive i AC Milian, gjorde han noget nær den bedst mulige reklame for sig selv i weekenden.

Søndag tørnede arvefjenderne AC Milan og Inter sammen i den italienske U18 Liga, og Alexander Simmelhack scorede to kasser for  "I Rossoneri", der kunne fejre en 2-1-sejr over rivalerne. Der var samtidig tale om et topopgør mellem nummer to og tre i tabellen, så Alexander Simmelhack fik for alvor vist sig frem på det rigtige tidspunkt i den rigtige kamp.

AC Milan var bagud 0-1 efter 88 minutter, og dermed trak det for alvor op til et nederlag til hjemmeholdet, men så slog Alexander Simmelhack til med to kasser i de døende minutter.

Danskeren spillede som den centrale angriber i en 4-3-3-formation, og til venstre for sig havde han Maximilian Ibrahimovic, der som efternavnet antyder er søn af en vis verdensberømt svensker.

Alexander Simmelhack har været skadet en stor del af sæsonen i AC Milan, hvor han primært har optrådt for storklubbens U19-hold, men søndag var han altså med stor succes udlånt til U18-holdet.