Nordsjælland knækkede tamme OB

OB lignede et mandskab, der igen havde fundet sit optimale spil i anden halvleg, før holdet viste samme symptomer som i foråret.

De unge profiler fra FC Nordsjælland skabte plads bag OB-mandskabet, hvis skarphed var ganske usynlig i første halvleg. Efter pausen sluttede forårets flop, Anders K Jacobsen, sin måltørke med udligningen til 1-1, mens Karlo Bartolec på kynisk vis sendte bolden i netmaskerne til 1-2 efter 67 minutter.

Kampen startede ud med et Nordsjælland-overtag, der bød på flere velspillede angreb. Både Karlo Bartolec og Mads "Mini" Pedersen truede OB-forsvaret med farlige indlæg, men manglede en skarp modtager i feltet.

Efter 22 minutter fik unge Mathias Jensen dog sendt en skarp dybdebold afsted til Enerst Asante, som lobbede den over Sten Grytebust.

Frem mod pausen manglede kreativiteten hos OB-angrebet, mens anden halvlegs start blev komplet anderledes. Rasmus Jönsson fandt i første omgang debutanten, Nicklas Helenius, der headede lige på Alex Runarsson. Anders K Jacobsen headede derefter bolden til 1-1 efter 54 minutter.

Et kvarter senere blev gæsterne igen farlige. Karlo Bartolec sendte en hård bold langs jorden og kunne efterfølgende fejre sit afgørende mål med et smurt sejrssmil.