Ny sejr til oprykkerne: Hobro fejrer flot 3-0 sejr over Lyngby

Hobro med Thomas Thomasberg på trænerbænken tager endnu en skalp i Superligaen efter en 3-0-sejr over sidste sæsons bronzevindere.

Der var godt med mennesker på plads i Hobro, da oprykkerne vandt med 3-0 over Lyngby i en kamp med et herligt sensommervejr. Her skulle Hobro-forsvaret endnu engang undvære den skadede Mads Justesen, der ellers normalt er deres styrmand.

Men alligevel blev det en kamp, hvor det ofte var Lyngby, der skulle bekymre sig om det defensive, da de meget ofte - og nogle gange selvforskyldt - kom i problemer med Hobros offensivspillere.

Derfor var det da slet ikke ufortjent, da Hobro kom foran efter en halv times spil. Her kunne nyindkøbte Vito Mistrati sende et perfekt sideskift over til den tyske venstreback Björn Kopplin, som fandt Quincy Antipas inde i feltet. Her vendte den fikse angriber rundt foran Jonasson, som ikke kunne håndtere Hobro-angriberen, der sendte bolden i mål.

Ved halvleg lignede det en kamp, hvor Lyngby ville få svært ved at bide sig ind i kampen, men i anden halvleg kom sidste sæsons bronzevindere langsomt bedre ind i kampen og fik testet Hobro-defensive flere gange.

Det blev bare aldrig - på trods af en mindre belejring af Lyngby i slutfasen - til nogen Lyngby-mål, og dermed klarede oprykkerne endnu en kamp uden Justesen, og derfor kan det nye forsvarspar med Jesper Bøge og Rasmus Minor nok engang bestå en eksamen sammen.

Det blev dog til endnu mere fra Hobro, da de slog til i overtiden med to gode omstillingsmål, da Kirkevold gjorde det til både 2-0 og 3-0.

Kampens resultat betyder, at Hobro nu er oppe på fjerdepladsen, mens Lyngby er i den helt modsatte verden med en plads som nummer 13 og næstsidst.

I næste runde skal Hobro spille mod Silkeborg, mens Lyngby skal op mod sidste sæsons duelanter om bronzemedaljerne, FC Midtjylland.