OB og AGF delte i hæsblæsende Superliga-start

OB og AGF havde overtaget i en halvleg hver, og derfor endte forårets Superliga-premiere meget fortjent 2-2.

Superligaen blev for alvor rusket ud af sin vintersøvn, da OB og AGF spillede 2-2 i en underholdende kamp.

Glen Riddersholm havde sin officielle debut som AGF-træner, og der gik ikke mange minutter, før det kunne ses, hvad han havde brugt vinterpausen på.

Et modløst AGF-mandskab i efteråret var vendt til et sprudlende offensivt fyrværkeri. Anført af hjemvendte Morten 'Duncan' Rasmussen, som stod bag alt, hvad udeholdet foretog sig.

'Duncan' formåede dog ikke selv at komme på tavlen. Det gjorde i stedet Elmar Bjarnason og Niklas Backman, som sendte AGF til pause med en fortjent 2-0 føring.

Izunna Uzochukwu, som var vendt tilbage i Superligaen, blev flået ud i pausen efter en skidt halvleg. Og det så ud til at hjælpe et nærmest forvandlet OB-hold i anden halvleg.

Kampen vendte nemlig fuldstændig på hovedet, hvor AGF pludselig var presset i bund.

Anders K. Jacobsen og Mathias Greve bragte balance i regnskabet, da de med to scoringer udnyttede en skrantende AGF-defensiv.

Begge hold havde muligheder i resten af kampen for at vinde de tre point. Men det endte med 2-2 i årets første kamp i Superligaen.