Randers-nyindkøb spillede stærk testkamp inden Europa League

Randers fik 1-1 mod svenske Häcken i testkampen op til deres Europa League-kvalkamp.

Randers spillede lørdag eftermiddag testkamp frem mod både deres Europa League-kvalifikation og Superligaen, som nærmer sig med hastige skridt. Lørdagens testkamp var mod BK Häcken fra Sverige, der havde den tidligere EfB-angriber Gunnar Heidar Thorvaldsson med.

Kampen endte 1-1, som viste gode takter for kronjyderne.

Randers kom foran efter bare 14 minutter, da Viktor Lundberg scorede efter opspil fra Christian Keller, der spillede nyindkøbte Mustafa Amini i dybden, der kunne finde målscorer Lundberg i det lille felt, som scorede sikkert.

Godt fem minutter inden pausen fik Häcken udlignet, da Alexander Jeremejeff efter et indlæg fra venstre side fik sendt bolden ind bag Kalle Johnsson i Randers-målet. Häcken fik igen bolden i mål med ni minutter tilbage af kampen, men målet blev annulleret for offside, og kampen kunne ende 1-1.

Det er allerede på torsdag, at Randers tager hul på Europa League-kvalifikationen, hvor de skal i kamp mod Sant Julià fra Andorra. Derfor har de stadig et par dage til at få rettet det sidste til inden Europa venter.

Dog kan Randers glæde sig over, at Mustafa Amini spillede en flot kamp, hvor han flere gange fik vist prøver på sine evner.