Flyvende Real Madrid vinder stort

To hjørnesparksmål banede vejen for Real Madrid, der søndag aften slog Celta Vigo med 4-0 på hjemmebane.

Der var aldrig for alvor tvivl om udfaldet, da Real Madrid uden at anstrenge sig sikkert slog Celta Vigo med 4-0 søndag aften i La Liga.

De to første mål blev scoret efter hjørnespark, hvor midtstopperen Antonio Rüdiger kom højest, men fælles for begge scoringer var også, at tyskeren ikke endte i målscorer-rollen.

I de sidste minutter af opgøret manifesterede Real Madrid sejren med to yderligere scoringer.

Sejren betyder, at Real Madrid er at finde i toppen af ligaen med syv point ned til Girona på andenpladsen.

Celta Vigo er på 17.-plads placeret lige over nedrykningsstregen og har to point ned til Cadiz på 18.-pladsen.

Præcis som forventet startede Real Madrid i total kontrol, og fra første fløjt indledte hjemmeholdet et tungt pres.

Efter 20 minutter skete det, som havde ligget i luften fra start, da Vinicius Junior bragte Real Madrid i front. Kantspilleren fulgte op på en retur fra et Antonio Rüdiger-hovedstød fra et hjørnespark og sendte bolden i nettet.

Det var ikke meget, at Celta Vigo i kampens første 45 minutter var over midten, og hjemmeholdets føring kunne snildt have været større ved pausen.

I anden halvleg kom Celta Vigo bedre med, og samtidig faldt Real Madrid kraftigt i tempo.

Niveauforskellen mellem de to mandskaber var dog for stor til, at hjemmeholdet for alvor blev truet af holdet fra den nedre del af ligaen.

Med lidt over ti minutter igen blev føringen fordoblet, da Antonio Rüdiger på ny kom højest på et hjørnespark.

Igen var Rüdiger dog ikke selv i målscorens rolle, da bolden tog overliggeren og efterfølgende ramte Celta Vigo-keeper Vicente Guaitas ryg, inden den krydsede målstregen.

Ondt blev værre for Celta Vigo, da forsvarsspiller Carlos Dominguez mistimede et indlæg og sendte bolden i eget net.

I dommerens tillægstid lukkede og slukkede Real Madrid forestillingen, da 19-årige Arda Guler rundede Celta Vigo-keeperen og sikkert sendte bolden i nettet.