Randers pinte Lyngby: Vinder med tenniscifre

Lyngby holdt åbent hus i defensiven, og det udnyttede Randers til at ydmyge David Nielsens tropper med 6-2.

Randers sprudlede, da holdet søndag eftermiddag tog hul på nedrykningsspillet ved på eget græs at køre Lyngby over med hele 6-2.

De to hold lå på samme pointantal inden mødet, men det var på ingen måde til at se på græsset i Randers, hvor der var klasseforskel.

Lyngby-defensiven sejlede hele kampen igennem, og gang på gang straffede hjemmeholdet det med knivskarpe dybdeløb og kombinationer omkring gæsternes felt.

Med sejren får Randers en optimal start på nedrykningsspillet og er på 26 point, mens Lyngby med 23 point har fire point ned til Vejle under nedrykningsstregen.

Vejle møder OB tirsdag, mens de to sidste hold i nedrykningsspillet, Viborg og Hvidovre, støder sammen senere søndag.

Randers tog fra begyndelsen initiativet i kampen søndag eftermiddag.

Efter otte minutter gav den gode Randers-start pote, da Mohammed Fuseini sendte hjemmeholdet i front.

Oliver Olsen blev spillet fri bagved Lyngby-forsvaret og lagde den på tværs til Randers-angriberen, der skovlede bolden over stregen med låret.

Hjemmeholdet var i hopla og tilspillede sig flere store muligheder.

Efter 18 minutter blev føringen også fordoblet, da Oliver Olsen modtog bolden inde i Lyngby-feltet og flot lagde den over i det fjerne hjørne.

Randers truede konstant Lyngbys tunge forsvarskæde, der gang på gang blev overløbet.

Efter en halv time gik det igen galt for Lyngby-forsvaret, der ikke var i stand til at stoppe noget hele opgøret igennem.

Mikkel Kallesøe blev med en simpel bold spillet fri i feltet, inden Randers-backen spillede bolden på tværs til Lasso Coulibaly, der uden problemer scorede i tomt mål.

Lige inden pausen blev der skudt en lille portion håb ind i Lyngby, da Andri Gudjohnsen kom øverst på et indlæg og headede reduceringen i mål.

Hvis reduceringen havde givet Lyngby troen på et comeback, varede det kort. Få minutter inde i anden halvleg var den endnu en gang gal i den sjællandske defensiv.

Igen blev gæsterne overspillet i bagrummet, og igen var det Mohammed Fuseini, der satte indersiden på en tværbold og scorede i et tomt Lyngby-mål.

Man skulle tro, at Lyngby efterhånden havde lært af kampens forløb, men to minutter efter sejlede det på ny i defensiven, da Fuseini løb fra Lyngby-forsvaret, rundede keeper David Jensen og gjorde det til 5-1.

Randers udviste ingen nåde, og blot fem minutter senere fortsatte hjemmeholdet ydmygelsen, da Simon Nordli fik foden på et indlæg og øgede føringen.

Hjemmeholdet havde efterfølgende chancerne til endnu flere scoringer, men i stedet kom Lyngbys Magnus Jensen i tillægstiden højest på et hjørnespark og headede en reducering i mål.